Karelian restaurant & guesthouse

Savusaunat

Autenttisia elämyksiä suomalaisessa riihisavusaunassa

Autenttisia elämyksiä suomalaisessa riihisavusaunassa

Tarjoa vieraillesi laadukas ja taatusti paikallinen elämys! Puukarin Pysäkin riihisavusauna on aito vanhanajan savusauna, jonka lauteille mahtuu 20 kylpijää. Saunominen oikeassa riihisavusaunassa on suomalaisuutta parhaimmillaan. Savusauna on luonnostaan vähän nokinen ja rustiikkinen, mutta mikä taivaallinen mielenrauha sen pehmeistä löylyistä syntyykään. Peseytymismahdollisuus saunan sisällä kantovedellä joesta tai pulahtamalla viereiseen jokeen. Savusaunan jälkeen peseytymismahdollisuus myös pihasaunan puolella, jossa suihkut. Tres exotique!

Savusaunailta vanhassa riihessä

Ota irtiotto arjesta ja koe rentouttavia elämyksiä. Savusaunailta vanhassa riihessä on tunnelmallinen lisä yritystilaisuuksiin ja illanviettoihin sekä...
450€
Varaa

Yleinen Savusaunavuoro

Majatalon yleinen savusauna antaa meille jokaiselle mahdollisuuden kokea riihisavusaunan ihmeellinen tunnelma ja lämpö.
25 eur/hlö
Varaa

Savusaunapysähdys Puukarin Pysäkillä

Elämyksien listalla sinua odottaa ikisuosikki: Savusauna. Tunnelmallinen ilta sisältää savusaunomista, saunaherkkuja ja illallisen.
185€
Varaa

Asiakaspalautteet

Sirke Katajala
03.08.2022

Huippu ilta. Ruoka oli erinomaista ja palvelu upeaa! Tällaisia iltoja lisää.

Hilkka Virtanen
02.08.2022

Ruoat olivat erinomaisia ja kekseliäitä, paikallisia raaka-aineita hyödyntäviä. Annin itse valmistama sianpääsyltty oli huippuelämys! Juomavalinnan olisimme toivoneet ebemmän kohdentuvan vaikka saksalaisiin luomuviineihin, kuten monta kertaa aikaisemmin Puukarilla. Emme nimittäin ole suomalaisten marjaviinien ylimpiä ystäviä.

Veera Juntunen
01.08.2022

Odotukset oli korkealla kyllä jo tullessa, mutta ruoka oli kyllä erinomaista ja kotimaiset juomat kruunasi illallisen.

Anniina
26.05.2022

Just eikä melkein!

Johanna Laakso
25.07.2021

Ihana paikka kaikkinensa; ruuat, sauna, majoittuminen, koko miljöö. Kehon täydellinen lepo niin sisäisesti kuin ulkoisesti. En voi kun kiittää ja olen huippu iloinen, että tämän kohteen olen löytänyt.

Annemari Heinonen
14.07.2021

Oltiin tyttöporukalla yksi yö ja kaikki oli aivan erinomaista, ruoka 6/5. Suosittelen lämpimästi.

Raija Ruusunen
17.11.2020

Iloinen, opettavainen ja selkeä kokonaisuus!

Visit Finland
18.05.2020

"Ms. Anni Korhonen has surprised us with her ability to turn pioneer staples into gourmet delights. Her signature dishes are not merely couched in nostalgia, but are a genuine rebirth of Finnish classics."