Karelian restaurant & guesthouse

Ruokailut & illanvietot

Koulutus- ja työhyvinvointipäivät

Vuonna 2020 meillä Puukarin Pysäkillä vaalitaan kiireettömyyttä ja karjalaisia ruokaperinteitä. Edelleen. Toimintafilosofiamme on yhtäaikaa vanha ja uusi – tarjoamme puhtaista raaka-aineista karjalaiseen tapaan omassa keittiössä alusta loppuun valmistettuja herkkuja, jotka syödään hitaasti ja yhdessä nauttien. Majatalon tunnelmalliset tilat ja ulkoalueet tarjoavat hyvät puitteet viettää niin koulutus- kuin työhyvinvointipäiviä. Meillä järjestyy tilauksesta muistorikas ruokailu, majoitus, ja saunailta erilaisille ryhmille. Räätälöimme juuri teille sopivan päivän ottaen huomioon kaikki toiveenne. Teemme alueen työhyvinvointi ohjaajien ja kouluttajien kanssa yhteistyötä, pystymme kokoamaan vaativankin koulutuspäivä ohjelman.

Välitön tunnelma, autenttisuus, sydämellisyys ja hyvä ruoka – näistä meitä kiitetään. Minulle emäntänä on suurin kiitos, kun vieraamme hiljentyvät milloin lihapottien, milloin riihisaunan hämyisen lempeän lämmön ääreen. Nämä ovat hetkiä, jotka vieras vie mukanaan ja muistaa lopun elämäänsä. Palvelukieliämme ovat suomi, englanti ja saksa.

Savusaunailta vanhassa riihessä

Ota irtiotto arjesta ja koe rentouttavia elämyksiä. Savusaunailta vanhassa riihessä on tunnelmallinen lisä yritystilaisuuksiin ja illanviettoihin sekä...
450€
Varaa

Yleinen Savusaunavuoro

Majatalon yleinen savusauna antaa meille jokaiselle mahdollisuuden kokea riihisavusaunan ihmeellinen tunnelma ja lämpö.
25 eur/hlö
Varaa

Savusaunapysähdys Puukarin Pysäkillä

Elämyksien listalla sinua odottaa ikisuosikki: Savusauna. Tunnelmallinen ilta sisältää savusaunomista, saunaherkkuja ja illallisen.
185€
Varaa

Asiakaskokemukset

Sirke Katajala
03.08.2022

Huippu ilta. Ruoka oli erinomaista ja palvelu upeaa! Tällaisia iltoja lisää.

Hilkka Virtanen
02.08.2022

Ruoat olivat erinomaisia ja kekseliäitä, paikallisia raaka-aineita hyödyntäviä. Annin itse valmistama sianpääsyltty oli huippuelämys! Juomavalinnan olisimme toivoneet ebemmän kohdentuvan vaikka saksalaisiin luomuviineihin, kuten monta kertaa aikaisemmin Puukarilla. Emme nimittäin ole suomalaisten marjaviinien ylimpiä ystäviä.

Veera Juntunen
01.08.2022

Odotukset oli korkealla kyllä jo tullessa, mutta ruoka oli kyllä erinomaista ja kotimaiset juomat kruunasi illallisen.

Anniina
26.05.2022

Just eikä melkein!

Johanna Laakso
25.07.2021

Ihana paikka kaikkinensa; ruuat, sauna, majoittuminen, koko miljöö. Kehon täydellinen lepo niin sisäisesti kuin ulkoisesti. En voi kun kiittää ja olen huippu iloinen, että tämän kohteen olen löytänyt.

Annemari Heinonen
14.07.2021

Oltiin tyttöporukalla yksi yö ja kaikki oli aivan erinomaista, ruoka 6/5. Suosittelen lämpimästi.

Raija Ruusunen
17.11.2020

Iloinen, opettavainen ja selkeä kokonaisuus!

Visit Finland
18.05.2020

"Ms. Anni Korhonen has surprised us with her ability to turn pioneer staples into gourmet delights. Her signature dishes are not merely couched in nostalgia, but are a genuine rebirth of Finnish classics."