Puukarin Pysäkki

Majoitus- ja ravintolapalvelujen varaus- ja peruutusehdot

 

Majoitusta koskevat varaus- ja peruutusehdot

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen suoraan majatalosta sähköpostitse tai puhelimitse. Huomaattehan, että varatessanne huoneen sähköisten varauskanavien kautta, voimassa ovat verkkokaupan omat ilmoitetut varaus- ja peruutusehdot.

Majoitustilat ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 ellei muutoin sovita. Tila on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Yhden vrk:n varaukset voi peruuttaa kulutta edeltävään päivään klo 18.00 mennessä. Useamman vrk:n majoitusvaraukset voi peruuttaa kuluitta 14 vrk ennen. Myöhemmin peruutetuista varauksista Majatalo pidättää / laskuttaa 50% majoitusvarauksen arvosta (alle 2 vrk ennen peruutusta pidemmästä varauksesta pidätämme 100% varauksen arvosta).

Varauksesta voidaan lähettää ennakkomaksu etukäteen varauksen vahvistamiseksi. Ennakkomaksu on 30-50% majoitusvarauksen arvosta (pidempiaikaiset varaukset / korkean sesongin aika).

Majoittuessa tulee ilmoittaa kaikkien majoittuvien nimet, jotka kirjataan matkustajailmoitukseen (majoitusliikkeitä koskevien viranomaismääräysten mukaisesti).

Majatalolla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan mahdolliset ennakkomaksut. Varaus voidaan siirtää myös toiseen vähintään saman tasoiseen majoitukseen (tällöin asiasta sovitaan Majatalon ja asiakkaan kesken).

 


 

Ravintolapalvelujen yleiset varaus- ja peruutusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin ravintolavarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Nämä ehdot eivät kuitenkaan koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on 6 henkilöä tai enemmän. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin ravintolan pöytävarauksiin, jotka tehdään Majatalo Puukarin Pysäkin verkkokaupan kautta. Ravintolalla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien, ravintolakohtaisten erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai pöytävarauksiin liittyvien oheispalvelujen vuoksi.

VARAUS JA VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, saapumisajankohta, henkilömäärä ja mahdolliset erityisruokavaliot. Ravintola voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

RAVINTOLAAN SAAPUMINEN

Pöytävaraus on voimassa varatusta ajankohdasta 15 minuuttia eteenpäin. Jos saavut tätä myöhemmin, sinun on ilmoitettava tästä ravintolalle. Muussa tapauksessa ravintola voi myydä pöydän edelleen.

PERUUTUS

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä, peruutus on tehtävä viimeistään varausta edeltävänä päivänä klo 18. mennessä.

MAKSUT

Ravintolat hyväksyvät tavallisimmat maksukortit. Ravintola ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos ravintola itse ei ole tarjoutunut niin tekemään.

ASIAKKAAN ESIINTYMINEN RAVINTOLOISSA

Ravintolassa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa ravintolasta. Sinun on kuitenkin maksettava varattujen ja tilaamiesi palveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Majatalo Puukarin Pysäkki pidättää oikeuden ehtojen muutokseen.