Karelian restaurant & guesthouse

Toimitus- ja peruutusehdot

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Majatalo Puukarin Pysäkin verkkokauppaa osoitteessa www.majatalonpuoti.fi. Tilatessaan tuotteita Majatalo Puukarin Pysäkin verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Majatalo Puukarin Pysäkin yhteystiedot ovat seuraavat:

Tmi Majatalo Puukarin Pysäkki                                     
Y-tunnus: 2964688-4
Kajaanintie 844, 75700 Valtimo
sähköposti:
majatalo@puukarinpysakki.fi

Asiointi verkkokaupassa

Verkkokauppa myy palveluja täysi-ikäisille yksityishenkilöille.

Verkkokaupassa tehdyt varaukset ovat sitovia. Asiakkaan maksettua varausmaksun ja/tai koko hinnan verkkokaupassa verkkokauppa lähettää varausvahvistuksen, kohdetiedot, varausehdot ja kuitin maksetusta maksusta asiakkaan verkkokaupassa antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas ei saa varausvahvistusta, varaus ei ole rekisteröitynyt. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa varausvahvistuksen tiedot huolellisesti varauksen sitovuuden vuoksi.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Majatalo Puukarin Pysäkin omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä. 

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6) –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Valittavissa olevat maksutavat ovat:

Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)

Majatalo Puukarin Pysäkin verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin.

Verkkopankkimaksua varten tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Hinnat

Tuotteen ja palvelun hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. 

Peruutusehdot

Verkkokaupassa tehdyn majoitus- tai elämysvarauksen peruutus on aina tehtävä kirjallisesti suoraan Majatalo Puukarin Pysäkkiin.

  1. Varausmaksua ei palauteta vaikka varausta ei käytettäisi
  2. Loppumaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Jos loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa, mutta maksun perintä jatkuu.
  3. Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksen, niin loppumaksua ei hyvitetä 

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Joensuun käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).